Appetizers

  • Parsnip soup, Jerusalem artichoke chips and Gravlax of smoked duck breast
    7.00€
  • Chef's foie gras


    15.00€
  • Mushroom cream and sausage from Montbeliard
    7.00€
  • Cassolette of snails from Fêsches
    10.00€
  • Medieval pâté en croûte with pistachio and Griottines de Fougerolles jelly
    8.00€

Les plats

  • Herb-crusted lamb leg
    24.00€
  • Chateaubriand sauce pork chop
    22.00€
  • Black Angus beef steak with shallot sauce
    22.00€
  • Fillet of trout with Genevoise sauce Black rice and vegetables
    22.00€
  • Vegetarian dish
    15.00€
  • Fillet of beef with foie gras and port sauce
    27.00€

Les desserts maison

  • Panna cotta with salted butter caramel, milk jam and walnut crunch
    7.00€
  • Meringue Lemon Tart
    9.00€
  • Café gourmand
    9.00€
  • Royal chocolate finger
    9.00€
  • Citrus pear tart with pistachio almond cream
    8.00€
  • Cheese
    8.50€

Glaces et sorbets de ferme d'Aissey

de saison, parfum sur demande

  • 1 boule
    2.40€
  • 2 boules
    4.50€
  • 1 boule, Arrosé avec eaux-de-vie ou liqueurs
    5.00€
  • 2 boules, Arrosé avec eaux-de-vie ou liqueurs
    8.00€

Menu at

28€

Appetizers

Mushroom cream with sausage from Montbeliard

Or

Medieval pâté en croûte with pistachio and Griottines de Fougerolles jelly

~~

Main course

Duo of sausages, Montbéliarde and Morteau with Comté, Cancoillotte, gratin and vegetables 

Or

Fillet of trout with Geneva sauce black rice and vegetables

~~

Desserts

Salted butter caramel panna cotta with milk jam and crunchy walnuts

Or

Citrus pear tart with pistachio almond cream 

Plat du jour

renouvelé chaque semaine

1 plat

15.50€

2 plats

17.50€

Menu

19.50€